Velkommen til Middelfart Bilpleje

Middelfart Bilpleje er et professionelt bilplejecenter, som beskæftiger sig med alt indenfor bil polering og kosmetisk pleje

Vores motto er “kvalitet hver gang”.

 

Miljøvenlig
Vi benytter kun de mest anerkendte og miljøvenlige produkter, så du altid er garanteret det bedste resultat. Hos Middelfart Bilpleje er det netop, detaljerne, grundighed og kvalitet der er i fokus.

 

Både til private og erhverv
Vi har stor erfaring af pleje og behandling af alle typer biler, herunder hestetrailer, campingvogne samt både. Vores behandlinger tilbydes til både private og erhverv.

 

Professionel rengøring
Vi ved alle sammen, at det sætter sine spor med børn, husdyr, tobaksrøg m.m. i kabinen, og de fleste kender det med at støvsuge og rengøre sin bil, og hvor man allerhelst vil bruge sin tid på noget andet. Derfor smut forbi os og lad de professionelle stå for rengøringen af din bil.

 

Er din bil leaset?
Skal De have returneret Deres leaset bil, så er det en god ide og lade os klargøre inden aflevering ved forhandleren, dette spare Dem for ubehagelig overraskelser, da vi som oftest kan udbedre mindre lakskader/ridser, som ofte vil kræve en omlakering på bil.

 

Kig forbi eller kontakt os uforpligtende
Du er altid velkommen til at kigge forbi med din bil så vi sammen kan gennemgå den og finde den rigtige behandling der passer bedst til netop din bils behov!

Send os en mail eller ring uforpligtende på tlf: 30516772 og hør hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os

Ring allerede nu på tlf. 3051 6772, eller send os en mail og få et rigtigt godt uforpligtende tilbud hos os. Så er du altid sikret din fulde tilfredshed, og til en særdeles god pris.

Alle behandlinger tilbydes både til
private og til firmaer.